Ίδια απόλαυση, εύκολα, γρήγορα και υγιεινά!

Σήμερα, οι ρυθμοί της ζωής σου είναι πολύ γρήγοροι και ο χρόνος για την προετοιμασία φαγητού λιγοστός, όμως η ανάγκη σου για υγιεινή διατροφή μεγάλη. Σίγουρα αναζητάς μία λύση σούπερ θρεπτική αλλά και σούπερ βολική!

Στην 3αλφα γνωρίζουμε ότι αγαπάς τα όσπρια και τα θέλεις στη διατροφή σου. Ίσως να είσαι και από εκείνους που επιθυμούν να τα δοκιμάσουν για πρώτη φορά άλλα δεν είχαν ως τώρα την ευκαιρία ή δεν γνωρίζουν πώς να τα μαγειρέψουν.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, η 3αλφα , με όρεξη και τεχνογνωσία, δημιουργεί για σένα μία νέα σειρά ετοίμων οσπρίων , τα έτοιμα φυσικά!, παρασκευασμένα με τον πιο φυσικό τρόπο ώστε να διατηρούν όλα τα θρεπτικά συστατικά τους και να προσφέρουν την πιο υγιεινή και εύκολη λύση στο καθημερινό σου διατροφολόγιο, στο γραφείο, το σπίτι και στις δραστηριότητες!

Έτοιμα όσπρια, μαγειρεμένα στον ατμό, πηγή βιταμινών, ιχνοστοιχείων και φυτικής πρωτεΐνης, που μπορούν να καταναλωθούν ως υγιεινό σνακ κατευθείαν από το σακουλάκι, ως προσθήκη σε σαλάτα και wraps, ως συνοδευτικό και όπως αλλιώς μπορείς να φανταστείς!

Μία νέα σελίδα στην ιστορία των οσπρίων ξεκινάει… φυσικά από την 3αλφα!

Back to 3alfa.gr